Ring til os: 25 70 78 30

Om os


Uglen i mosen, er en nystartet web shop, der sælger ugler og meget mere til dig og dit hjem. Bag butikken står jeg, Erna Aakjær, på 47 somre.
Ideen bag butikken er at sælge alt hvad der kan fås med ugler på. De vigtigste varegrupper er wall stickers, tasker, tørklæder, smykker og alt andet der kan fås med ugler, og uden ugler.

Alle varerne er til dig og dit hjem, og skulle gerne være til nytte, gavn, udsmykning og glæde for både dig og alle omkring dig.

Ugleideen ligger en del år tilbage. Jeg har i mange år lavet en del kunsthåndværk af uld, mest har jeg lavet ugler i alle mulige udgaver. Da vi bor i et moseområde, har min mand altid sagt, at skulle vi starte firma, skulle det hedde ”ugler i mosen”.
Udtrykket er kendt for, at betyde der er fare på færde, eller at noget afviger fra det normale, men uglen har jo også ry for at være et klogt dyr, og er symbol på klogskab. Uglen var Athenes hellige fugl, og Athene var klogskabens gudinde, men også håndværkets gudinde.
Så pludselig blev ide til handling, og det hele hænger sammen.
Vi står gerne ved, at afvige fra det normale, men der er ikke fare på færde. Vi håber derimod, at kunne bringe alle vore kunder både visdom og ting der er lidt anderledes, oplevelser man gerne må lægge mærke til.

Det vigtigste for os i vores forretning, er at levere en spændende og god vare, til en god pris, med en super god kundebetjening. Vi vil gerne være anderledes end alle de store butikker, så du får oplevelsen af, at handle med Erna og ikke med en kæmpe maskine. Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med din vare, og din oplevelse hos ”Uglen i mosen”. Det vil altid være mig du bestiller hos, stiller spørgsmål til, mailer eller ringer til.

Varerne er for en lille del mit eget kunsthåndværk, for en stor del varer vi køber hos troværdige leverandører i udlandet, men tiden og jeres efterspørgsel må vise, hvor vi bevæger os henad. Vi satser på i efteråret, at introducere danske kunsthåndværkere, især indenfor smykker og vægpynt.

Vore varer er uden skadelige stoffer, det er vores mantra, og det er den aftale vi har med vores leverandører. Vi køber kun smykker som leverandøren siger er uden nikkel og bly, og vi tester selv alle de partier vi får hjem for nikkel.

Vores priser er også gode, da vi selv køber varerne direkte hos producenten, og der kun er os selv der skal lønnes. Desværre er fragt fra os til jer ikke billig, og for at sikre en sikker transport, så i får varen i god behold, sender vi næsten alt i æsker og rør, og ser os nødsaget til at få dækket disse udgifter i form af et fragtgebyr.

Uglen i mosen