Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Du har ret til fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en du har oplyst som modtager, dog ikke transportøren, har fået varerne i fysisk besiddelse.

For at kunne bruge din fortrydelsesret skal du meddele os: Uglen i Mosen, Mosekrogen 19, 7830 Vinderup din beslutning om at fortryde din købs aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail).  Du kan benytte den standardfortrydelsesformular, der er vist nedenfor men det er ikke et krav.  Du har også mulighed for at udfylde og indsende fortrydelsesformularen eller en hvilken som helst anden utvetydig meddelelse på vores hjemmeside info@uglenimosen.dk. Hvis du bruger denne mulighed, kvitterer vi omgående med en e-mail for modtagelse af din meddelelse om at ville benytte dig af fortrydelsesretten.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om benyttelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Følger af fortrydelse

Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret som beskrevet i denne aftale, refunderer Uglen i mosen alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse. Uglen i mosen tilbagebetaler under alle omstændigheder beløbet senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Uglen i mosen tilbagebetaler også dine leveringsomkostninger. Uglen i mosen tilbagebetaler ikke ekstra omkostninger, hvis du vælger en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du brugte ved den oprindelige handel. Du kan dog selv vælge en anden form for tilbagebetaling. Du kommer under ingen omstændigheder til at betale nogen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Uglen i mosen kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.  Du skal selv betale for tilbagelevering af varerne, Uglen i mosen tilbagebetaler ikke dine omkostninger.

Sådan returnerer du varen

Der er tre måder hvorpå du kan returnere en vare på:

  • Du kan nægte at modtage varen fra postvæsnet/ fragtfirmaet. I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre fragtfirma opmærksom på, at du straks vil returnere varen til Uglen i mosen. Vær opmærksom på, at du opkræves returfragten, som udgør 45 kr.
  • Du kan modtage varen fra postvæsnet, og efterfølgende inden for 14 dage returnere varen til Uglen i mosen. I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Uglen i mosen.
  • Du kan aflevere varen til os indenfor 14 dage.
  • Vær opmærksom på, at ikke afhentede varer hos transportør, eller hvis du ikke er hjemme til at modtage en pakke, og som derfor returneres til os, er du ansvarlig for at dække returfragten, som vi pålægges, og vi opkræver derfor 45 kr ved retur.


Retur adresse

Uglen i mosen,
Mosekrogen 19,
7830 Vinderup

Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Uglen i mosen.

Uglen i mosen anbefaler, at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i fragt systemet og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Uglen i mosen. Yderligere har du mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering til Uglen i mosen ikke har fundet sted.

Uglen i mosen modtager ikke varer, der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto.

Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Uglen i mosen skal være forsvarligt indpakket.

Værdiforringelse ved brug

Kunden har ret til at gøre brug af varen for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungere på i samme omfang som man foretager i en almindelig forretning.  Såfremt brug af varen går ud over, hvad der kræves for at fastslå varens art m.v, og hvad man normalt har lov til i en forretning og denne brug medfører en værdiforringelse hæfter kunden for denne værdiforringelse.  Forringelse af varens værdi opgøres af Sælgeren efter en konkret vurdering baseret på almindelig detailpriser samt muligheden for at videresælge varen til tredjemand.

Det samme gælder for brudt emballage såfremt den bliver ødelagt, hvor brud på emballage ikke er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungere på eller hvor der ikke almindeligvis er udstillingsmodeller i almindelig forretninger.

Er du i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Uglen i mosen, at du retter henvendelse til info@uglenimosen.dk eller på telefon 25 70 78 30.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis du ønsker at bruge din fortrydelsesret)

-Til Uglen i mosen

Uglen i Mosen
Mosekrogen 19
7830 Vinderup, 25707830
info@uglenimosen.dk
 
-Jeg/vi (Dit navn, din adresse, evt. telefon og mail) meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer (her indsættes beskrivelse af varen), der blev bestilt den (dato) og modtaget den (dato).

- Dit navn:     
              
- Din adresse:

- Din underskrift: (kun hvis du formularen sender med post som brev).

- Dato:

Webdesign by Just Media