Om os


Uglen i mosen, er nu over syv år gammel. Jeg sælger ugler, katte og meget mere til dig og dit hjem.
Ideen bag butikken var, at sælge alt hvad der kan fås med ugler på. Jeg startede med wallstickers, tasker, tørklæder, smykker og alt andet der kan fås med ugler, og uden ugler. Efterfølgende er jeg begyndt at forhandle mange forskellige katteting i de forskellige kategorier, vi har et større udvalg af stickers, memoblokke, strømper og billeder til væggen. Her kan nævnes skønne motiver fra Anni Gamborg, NørgaardNørgaard, og Uglen i mosens egne uglebilleder.

Dertil kommer nu også rigtig mange forskellige sjove ting til kreative sysler. Feks har vi over 600 forskellige knapper, over 200 forskellige stencils, og et stort udvalg af symærker, bånd, træ -hjerter, -stjerner og andre træ figurer, stof hjerter og meget mere.

Alle varerne er til dig og dit hjem, og skulle gerne være til nytte, gavn, udsmykning og glæde for både dig og alle omkring dig.

Ugle ideen ligger en del år tilbage. Jeg har i mange år lavet en del kunsthåndværk af uld, mest har jeg lavet ugler i alle mulige udgaver. Da vi bor i et moseområde, har min mand altid sagt, at skulle vi starte firma, skulle det hedde ”ugler i mosen”.
Udtrykket er kendt for, at betyde der er fare på færde, eller at noget afviger fra det normale, men uglen har jo også ry for at være et klogt dyr, og er symbol på klogskab. Uglen var Athenes hellige fugl, og Athene var klogskabens gudinde, men også håndværkets gudinde.
Så pludselig blev ide til handling, og det hele hænger sammen.
Jeg står gerne ved, at afvige fra det normale, men der er ikke fare på færde. Jeg håber derimod, at kunne bringe alle vore kunder både visdom og ting der er lidt anderledes, oplevelser man gerne må lægge mærke til.

Det vigtigste for mig i min forretning, er at levere en spændende og god vare, til en god pris, med en super god kundebetjening. Jeg vil gerne adskille mig fra alle de store butikker, så jeg håber du får oplevelsen af, at handle med Erna og ikke med en kæmpe maskine. Og jeg forhandler mange sjove, unikke, anderledes ting, du ikke finder i andre butikker. Det vigtigste for mig er, at du bliver tilfreds med din vare, og din oplevelse hos ”Uglen i mosen”. Det vil altid være mig du bestiller hos, stiller spørgsmål til, mailer eller ringer til.

Varerne er for en lille del eget kunsthåndværk, for en stor del varer vi køber hos troværdige leverandører i Danmark og udlandet, men tiden og jeres efterspørgsel må vise, hvor vi bevæger os henad.

Vore varer er uden skadelige stoffer, det er vores mantra, og det er den aftale vi har med vores leverandører. Vi køber kun smykker som leverandøren siger er uden nikkel og bly, og vi tester selv alle de partier vi får hjem for nikkel.

Mine priser er også gode, da jeg selv køber varerne direkte hos producenten, og der kun er mig selv der skal lønnes. Desværre er fragt fra mig til jer ikke billig, og for at sikre en sikker transport, så i får varen i god behold, sender jeg næsten alt i æsker, forede kuverter og rør, og ser mig nødsaget til at få dækket disse udgifter og udgiften til porto, i form af et fragtgebyr.

Webdesign by Just Media