Returanvisning

1. Jeg ønsker at få byttet en defekt vare.

Hvis varen er defekt ved modtagelse, er blevet trykket under forsendelse, eller har fået andre skader beklager vi det meget.

Uglen i mosen sender dig en ny tilsvarende vare uden beregning, blot du kontakter os pr mail eller telefon, straks ved modtagelse af varen.

Vi afgør i det enkelte tilfælde, om varen skal retur til os, eller det kan løses ved, at vi modtager billeder af varen, der synliggør hvorfor varen er defekt.

Drejer din henvendelse sig om en lille detalje, f.eks en defekt ørering, eller en enkelt vare som koster under 60 kr, så ring eller skriv en mail og vi vil prøve at finde en løsning, ofte er det ikke nødvendigt at returnere.

Varer til ombytning sendes til:

Uglen i mosen
Att.: Ombytning 
Mosekrogen 19
7830 Vinderup 

HUSK at vedlægge ordrebekræftelse

Ved spørgsmål ring 25 70 78 30 mandag til fredag 9 - 15.00, eller send en mail til info@uglenimosen.dk. - ved al henvendelse angiv ordrenummer. 

2. Jeg ønsker penge retur.

For at kunne bruge din fortrydelsesret skal du meddele os din beslutning om at fortryde din købs aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail). Brug evt. vores standardfortydelsesformular nedenfor. Send herefter varen og vedlæg ordrebekræftelsen.

- Til Uglen i mosen

Uglen i Mosen
Mosekrogen 19
7830 Vinderup, 25707830
info@uglenimosen.dk
 
-Jeg/vi (Dit navn, din adresse, evt. telefon og mail) meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer (her indsættes beskrivelse af varen), der blev bestilt den (dato) og modtaget den (dato).

- Dit navn:     
              
- Din adresse:

- Din underskrift: (kun hvis du formularen sender med post som brev).

- Dato:


Uglen i mosen returnerer alle betalinger modtaget fra dig. Vi tilbagebetaler også de leveringsomkostninger du betalte ved købet.  du Du skal selv betale for at sende varerne retur til os, Uglen i mosen tilbagebetaler ikke dine omkostninger. Hvis du vælger ikke at modtage/ afhente pakken hos GLS/ post nord, så opkræver vi dig for den returfragt, som de opkræver hos os. Det gælder også for uafhentede pakker.

Varer med ønske om penge retur/kreditering sendes til:

Uglen i mosen
Att.: fortrydelsesret
Mosekrogen 19
7830 Vinderup 

Spørgsmål vedrørende returnering kan stilles på telefon 25 70 78 30, mandag til fredag 9-15.00, eller send en mail til info@uglenimosen.dk - ved al henvendelse angiv ordrenummer. 

Vi overfører penge senest 7 bankdage efter modtagelse, var varen defekt ved modtagelse betaler vi returporto.

Ved returnering kan varen sendes på billigst mulige måde, ikke rekommanderet eller andet unødvendigt fordyrende. De fleste varer kan sendes som brev. Vær dog opmærksom på at der så ikke er tracking og forsikring på forsendelsen. Varen er dit ansvar indtil vi har modtaget den.

3. Jeg vil gerne bytte modtagne varer til nogle andre.

Dette er desværre for administrativt besværligt, følg anvisningen for penge retur, og lav en ny bestilling.

Webdesign by Just Media